2019.08.26. Mérkőzés
Idénybeli harmadik döntetlenjét jegyezte a Veszprém, amely vasárnap este 1-1-et játszott a Ménfőcsanak vendégeként a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjának negyedik fordulójában.
Még várat magára a VLS első győzelme

Több mint 80 kilométer, s késő estébe nyúló mérkőzés várt a VLS Veszprémre, amely vasárnap az NB III Nyugati csoportjának 4. körében Ménfőcsanakra látogatott idénybeli első győzelme reményében.

Pető Tamás vezetőedző az újonnan igazolt játékosai közül már bizalmat is szavazott az Ajka csapatától kölcsönvett fiatal kapusreménységnek, Deczki Máténak, illetve a Paks együttesével az NB I-et is megjárt futballistának, Nagy Richárdnak: mindketten a kezdő tizenegyben kaptak helyet.

A mérkőzés első gólját a hazai brigád szerezte meg: Kószás Krisztián volt eredményes a 35. percben (1-0). Cseppet sem törte meg azonban a királynék városát a kapott találat, ugyanis pontosan tíz minutumra rá, még a félidőt jelző sípszót megelőzően Venczel Zoltán egyenlíteni tudott, így a szünetre 1-1-es egállal vonultak a felek.

A második játékrészben pedig nem jutottak dűlőre a gárdák. Igaz, a lehetőségek mindkét oldalon megvoltak, újabb gól viszont már nem született (végeredmény: 1-1).

Megyeszékhelyünk futballistái így négy fordulót követően immár harmadik döntetlenjüket gyűjtötték be, s egyelőre három ponttal állnak a tizenhat csapatos bajnokság tizenharmadik helyén. Mához egy hétre – vasárnap, 16.00 órakor – a veszprémiek hazai pályán, a Városi Stadionban a Lipót labdarúgóival vívnak meg első diadalukért.

Labdarúgó NB III Nyugati csoport, 4. forduló:
Ménfőcsanak ESK–VLS Veszprém 1-1 (1-1)
Ménfőcsanak. Vezette: Altorjay (Csóra, Urgyán).
Ménfőcsanak: Ficsór – Jakab, Kerékgyártó (Böcskey, 76.), Czanik, Németh L., Serfőző (Vörösbaranyi, 65.), Kelemen, Németh B., Füredi, Kószás, Szabó T. (Nagy B., 46.)
Veszprém: Deczki – Felber, Dobsa, Domján, Venczel (Füleki, 66.), Gálfi, Somogyi R., Nagy R., Vass, Lőrincz (Molnár B., 46.), Kiliti. Vezetőedző: Pető Tamás.
Gólszerző: Kószás (35.), ill. Venczel (45.).