2019.09.01. Mérkőzés
Az NB III-as labdarúgó-bajnokságban először szerezte meg a vezetést a VLS Veszprém, azonban a házigazdák öröme csak rövid ideig tarthatott, mert öt percre rá egyenlített a Lipót, így ismét egy ponttal kellett megelégednie Pető Tamás alakulatának.
Hiába a sok helyzet, kevés gól született a Veszprém-Lipót meccsen

Félezer néző buzdítása közepette kezdődött meg a találkozó. A veszprémiek a kezdősípszó előtt egymásba karöltve fogadkoztak.
A VLS kezdte jobban a találkozót, a 4. percben Venczelt buktatták 17 méterről a kaputól. Nagy Richárd állt a labda mögé és erőteljes lövését a kapus csak kiütni tudta. Az ismétlés fölé szállt.

A 10. percben Lőrincz húzta meg a jobb szélen, beadására Gálfi érkezett, de a kapu mellé pörgetett.
A 12. percben a Lipót végezhetett el a félpályánál bedobást, Zimonyi került helyzetbe a partdobásból, de Deczki nagy bravúrral hárított.

A Veszprém mindkét szélen többször megbontotta a vendégek védelmét, ám a beadások nem találták meg a hazai támadókat.
A térfélcsere után a Veszprém kezdte a mérkőzést, azonban az előreívelt labdából egyből kontrát vezethetett a Lipót és Farkas furcsa körülmények között összeesett a tizenhatoson belül, szerencsére azonban a játékvezető sípja néma maradt.

A 48. percben jobboldali szabadrúgáshoz jutott a Veszprém, Nagy Richárd beadását Venczel fejelte a bal felső sarokba, 1-0.
Az 53. percben gyorsan érkezett a válasz: jobbról, az alapvonal közeléből beadott labdát a teljesen üresen hagyott és az egész mérkőzésen agilisan futballozó Zimonyi fejelte a jobb alsó sarokba, 1-1.

A 86. percben Zámbó buktatta Lőrinczet a középkörben, majd még a földön is megtaposta, a játékvezető piroslapot mutatott fel neki, jogosan.

Az első félidőben a VLS eldönthette volna a találkozót, de az utolsó passzokba mindig hiba csúszott. A második fél­idő már nyíltsisakos küzdelmet hozott.

Pető Tamás: – Ha a helyzeteink számát nézem az elmúlt öt mérkőzésen, akkor egy valamire való csapat megnyeri a bajnokságot. Rengeteg helyzetünk van, de nem tudunk magunkra találni. Szorgos méhecske módjára gyűjtögetjük a pontjainkat, de ha benn akarunk maradni, ennél több kell.
Varga Péter: – Két ellentétes stílusú csapat csapott össze. Labdabirtoklásban jobbak voltunk, felépített támadásokkal. A VLS veszélyesen kontrázott. Közelebb álltunk a győzelemhez.

VLS Veszprém–Lipót 1-1 (0-0)
Veszprém, 500 néző. Jv.: Héra Cs. VLS Veszprém: Deczki – Zachán, Felber, Domján, Venczel (Füleki), Gálfi (Molnár B.), Somogyi, Nagy R., Vass (Gulyás), Lőrincz, Kiliti. Edző: Pető Tamás.
Lipót Pékség SE: Csete (Bella) – Tóth L., Zimonyi (Schillinger), Varga T., Bieder, Kovalovszki, Zámbó, Dénes, Simita, Farkas Z. (Nyári), Kapa Má. Edző: Varga Péter.
Kiállítva: Zámbó (86.).