2021.03.27. Mérkőzés
A Practical VLS fontos, 2-1-es győzelmet aratott a házigazda Lipót otthonában a labdarúgó NB III szombati rangadóján. Pető Tamás csapata közvetlen riválisa legyűrésével fellépett a dobogóra.
Közvetlen riválisát gyűrte le a VLS

A Pető Tamás vezette, a tabellán negyedik helyet elfoglaló Practical VLS igencsak komoly megmérettetésre készült szombaton délután. A bakonyiak ugyanis a harmadik pozíciót elfoglaló Lipót otthonába látogattak a harmadosztály nyugati csoportjának huszonhatodik körében.

Egyértelműen három ponttal a zsebükben készültek távozni a veszprémiek, ugyanis ez esetben helyet cserélnének a tabellán említett riválisukkal, azaz a Practical fellépne az NB III dobogójára. Jól is kezdett a VLS, amely Major Norbert harmincegyedik percben szerzett találatával előnnyel vonulhatott pihenőre (félidei állás: 0-1).

A második felvonást igaz, a házigazda Lipót kezdte jobban, amely Kiszely Dominik révén egalizált az ötvenkettedik percben (1-1). Ám a Practical VLS nem adta fel: Major pedig újabb gólt lőtt a vendéglátónak, amellyel végül el is döntötte a találkozó sorsát (végeredmény: 1-2).

Idegenbeli győzelmével a Practical VLS immár az NB III harmadik helyét foglalja el. A veszprémiek legközelebb április 4-én lépnek pályára, amikor is a Sopron együttesét fogadják majd.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 26. forduló:
Lipót Pékség SE–Practical VLS 1-2 (0-1)
Lipóti Sportkomplexum, zárt kapuk mögött.
Lipót SE: Dénes – Simita, Kószás, Nagy, Bieder, Kapa, Kovalovszki (Tóth, 55.), Winkler (Harsányi, 63.), Farkas (Zámbó, 63.), Sváb, Kiszely (Varga, 71.) Vezetőedző: Varga Péter.
Practical VLS: Deczki – Dobsa, Schőnig, Major (Csorba, 89.), Gálfi (Bakó, 93.), Somogyi, Kovács, Nagy, Rédling, Vass, Krebsz (Babos, 74.). Vezetőedző: Pető Tamás
Gólszerző: Major (31., 79.) ill. Kiszely (52.)