2021.05.03. Mérkőzés
A Practical VLS meglepő, 3-0-s vereséget szenvedett a megyei rivális Balatonfüred otthonában a labdarúgó NB III vasárnapi játéknapján.
Pont nélkül távozott Füredről a VLS

Dobogós helyezését szem előtt tartva, egyértelműen győzelmi szándékkal utazott a Pető Tamás vezette Practical VLS a nagy rivális Balatonfüred otthonába vasárnap. A labdarúgó NB III nyugati csoportjának harmincharmadik fordulója komoly izgalmakat ígért, hiszen a felek korábban rendre izgalmas mérkőzéseket játszottak egymással.

Az összecsapás első húsz perce kiegyenlített játékot hozott. Nagy meglepetésre azonban nem sokkal később a házigazda két percen belül kétszer is betalált (30. perc: 2-0). Meg is zavarta mindez a VLS-t, amely igaz, lelkiismeretesen próbálkozott, de gólt szereznie nem sikerült már az első játékrészben.

A folytatásban szintén a házigazda akarata érvényesült: a hetvenegyedikben Róth megszerezte a Balatonfüred harmadik találatát, egyúttal beállítva a végeredményt is (3-0). A bakonyiak vereségük ellenére továbbra is az NB III bravúros, harmadik pozíciójában állnak. Vass Szilárd és társai jövő vasárnap a BKV Előre csapatát látják vendégül.

Férfi labdarúgó NB III nyugati csoport, 33. forduló:
Balatonfüredi FC–Practical VLS 3-0 (2-0)
Balatonfüred, BFC Sporttelep. Vezette: Kubicsek (Jakab, Rózsás)
BFC: Keserű – Géringer (Tamás, 85.), Schillinger (Róth, 63.), Imre, Szalai, Tetézi, Burucz, Pécseli, Bartha (Markó, 85.), Szabó (Pápai, 76.), Bene (Borgulya, 85.)
Vezetőedző: Borgulya István.
VLS: Deczki – Schőnig, Gulyás, Major (Babos, 86.), Somogyi, Bakó (Gálfi, 46.), Kovács, Csorba (Keresztes, 19.), Nagy, Rédling, Vass.
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gólszerzők: Géringer (28.), Schillinger (30.), Róth (71.)