2021.05.13. Mérkőzés
A Practical VLS 1-0-s győzelmet aratott az Érd otthonában szerdán a labdarúgó NB III hétközi fordulójában. Pető Tamás csapata továbbra is harmadik helyen áll a nyugati csoportban.
Fontos győzelmet aratott a Practical

Az elmúlt időszak egyik legfontosabb mérkőzésére készült szerdán kora este a Practical VLS. A Pető Tamás vezette focisták ugyanis Érdre látogattak az NB III nyugati csoportjának hétközi, harmincötödik fordulójában. De, hogy miért is volt fontos az összecsapás vendégrészről?

A veszprémieknek négy fordulóval a bajnokság vége előtt kétpontos volt az előnyük a negyedik helyen álló Nagykanizsával szemben, így ha meg akarják tartani pozíciójukat, akkor nem hibázhatnak a maradék körökben. Pontosan tudták ezt Pető Tamás tanítványai is: Kovács Dániel révén meg is szerezték a vezetést a vendégek, amely kitartott egészen a szünetig (félidei állás: 0-1).

A fordulást követően megfontoltan játszott a VLS, nem kockáztatott. Meg is lett az eredménye, hiszen az eredmény egészen a lefújásig nem változott: a Veszprém 1-0-s sikert aratott, ezzel fontos három pontra tett szert továbbra is őrizve dobogós, harmadik pozícióját a bajnokságban.

Deczki Máté és társai május 16-án (16.00) a Komárom alakulatát fogadják majd a Veszprémi Városi Stadionban.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 35. forduló:
Érdi VSE–Practical VLS 0-1 (0-1)
Érdi Sporttelep. Vezette: Kátai (Skover, Illés)
Érd: Kertész F. – Honti, Földesi, Varga, Koós, Kósa, Kalmár, Csiszár (Popov, 46.), Kertész B. (Molnár, 46.), Farkas (Balogh, 71.), Kollega.
Vezetőedző: Limperger Zsolt.
Veszprém: Deczki – Varga, Dobsa, Gálfi (Keresztes, 83.), Somogyi, Kovács, Gunther, Rápó (Pavlitzky, 74.), Rédling. Vass, Babos.
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gólszerző: Kovács D. (36.)