2021.05.25. Mérkőzés
A Practical VLS 6-2-re kikapott a ZTE II. otthonában a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén.
Hat gólt kapott, alulmaradt a VLS

A harmadosztályú labdarúgó-bajnokság mezőnye a harminchetedik fordulóhoz érkezett hétvégén. A nyugati csoportban jeleskedő veszprémi alakulat a Zalaegerszegi TE második csapatának otthonába látogatott vasárnap.

A rutinos Nagy Richárd révén a Practical VLS már a tizenhatodik percben előnyhöz jutott (0-1). A házigazda azonban öt perccel később Szalay találatával egalizált (1-1). A harmincnegyedikben jártunk, amikor Major góljával ismét a Veszprém vezetett (1-2). Nem sokkal a játékrész vége előtt viszont büntetőhöz jutott a házigazda: Szalay nem hibázott, a felek egállal vonulhattak pihenőre (2-2).

A bakonyiak a második felvonásban is domináns, nyílt támadófutballt játszottak. A taktika ugyanakkor nagy kockázat rejtett magában: kihasználva a vendégek hibáit, a ZTE kontrákból több két is szerzett (67. perc: 4-2). Újabb büntetőt ítéltek a hazaiaknak, amelyet Szalaynak ismét sikerült értékesíteni (5-2). A hajrában pedig még egyszer betalált a vendéglátó, a vége így 6-2 lett.

A Practical VLS a kiírás utolsó mérkőzését jövő vasárnap 18 órakor a Mosonmagyaróvár ellen játssza a veszprémi Városi Stadionban.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 37. forduló:
ZTE II.–Practical VLS 6-2 (2-2)
Zalaegerszeg, ZTE Aréna. Vezette: Szommer (Bőhm, Urbán).
ZTE II.: Köcse – Sebestyén, Kovács, Hegedűs, Németh D., Szökrönyös (Abért, 78.), Németh E., Kun, Szalay (Fehér, 86.), Papp (Csóka, 87.), Czuczi.
Vezetőedző: Bozsik József.
Practical VLS: Héninger – Dobsa (Schőnig, 74.), Gulyás, Major, Gálfi, Kovács, Somogyi, Gunther (Csorba, 46.), Nagy, Rédling, Vass
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gólszerzők: Szalay (21., 42., 73.), Kovács (54.), Kun (65.), Németh D. (85.), ill. Nagy (16.), Major (34.)