2021.08.15. Mérkőzés
A veszprémi labdarúgócsapatnak a hosszabbításban sikerült fordítania, így végül 2-1-es diadalt aratott a VLS a vendég Puskás ellen a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén.
Háromból három – újabb győzelmet aratott a VLS

A Practical VLS az idei kiírás harmadik bajnoki mérkőzésére készült vasárnap késő délután. Pető Tamás csapata korábban a Komárom, majd a Bicske ellen is 2-0-s diadalt aratott. A soron következő ellenfél a Puskás Akadémia II. csapata volt. Érdekesség, hogy az NB III nyugati csoportjának húsz csapatából az első két körben csak a VLS és a felcsúti együttes nem kapott gólt.

A veszprémi Városi Stadionban rendezett összecsapáson a bakonyiak kapott gól nélküli sorozata megszakadt, hiszen a vendégek Magasföldi révén a huszonnyolcadik percben vezetéshez jutottak (0-1). A házigazda ezt követően viszont feljebb kapcsolt egy fokozatot: a VLS-nek még a szünetet jelző sípszót megelőzően sikerült egalizálnia Somogyi jóvoltából (félidei állás: 1-1).

A második felvonásban felőrölte riválisát a házigazda, ám a vendégek kapusa, Kiss Ágoston remek napot fogott ki. A hazaiak többször is ziccerbe kerültek, ám Kiss mentett. Folyamatosan támadtak a veszprémiek, viszont a pontos befejezések elmaradtak. Úgy tűnt, egál lesz a vége, ám Kovács az utolsó pillanatokban szemfüles gólt szerzett, így a VLS végül megnyerte a találkozót (végeredmény: 2-1).

A veszprémi csapat harmadik győzelmével vezeti az NB III nyugati csoportját.

A Practical VLS jövő vasárnap Zalaegerszegre látogat azzal a célzattal, hogy továbbra is megőrizze hibátlan mérlegét.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 3. forduló:
Practical VLS–Puskás Akadémia II. 2-1 (1-1)
Veszprém, Városi Stadion. Vezette: Juhász (Imrő, Sirokmán)
Practical VLS: Héninger – Dobsa, Gulyás, Major (Takács, 79.), Gálfi, Somogyi, Kovács, Varga (Kotroczó, 46.), Rédling, Vass, Zachán (Nagy, 46.)
Vezetőedző: Pető Tamás.
Puskás II.: Kiss – Fodor, Krpic (Nagy, 76.), Magasföldi, Janyickij (Sós, 76.), Molnár (Szabó, 33.), Szin, Vita, Nahirnij, Géresi, Posztobányi (Posztobányi, 70.)
Vezetőedző: Nagy Ádám.
Gólszerzők: Somogyi (47.), Kovács (93.) ill. Magasföldi (28.)

Így értékelte a látottakat

Pető Tamás, a Veszprém vezetőedzője:

A fullasztó időjárás ellenére is végig aktívan, támadójelleggel futballoztunk. Jól teljesítettek a srácok: az első felvonásban időben észleltek, a második játékrész pedig teljes egészében a miénk volt. A végén meg is lett a gyümölcse a hajtásnak: abszolút megérdemelt győzelmet arattunk.