2021.08.22. Mérkőzés
A Practical VLS 1-0-ra alulmaradt a ZTE II. otthonában vasárnap a labdarúgó NB III nyugati csoportjának negyedik körében.
Megszakadt a győzelmi sorozat

Háromból három győzelemmel, listavezető pozícióból várhatta Pető Tamás csapata a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság negyedik fordulóját. A veszprémiekre vasárnap idegenbeli megmérettetés várt a Zalaegerszegi TE második csapatának otthonában.

A házigazda kezdte jobban az összecsapást: a veszprémi Héninger Bendegúznak több bravúros védést is be kellett mutatnia. Közeledve az első játékrész végéhez a VLS magára talált, ám a remek lehetőségek ellenére is a találatok mindkét oldalon elmaradtak (félidei állás: 0-0).

A fordulást követően továbbra is partiban voltak a felek: mindkét oldalon komoly ziccerek alakultak ki, de a kapusok pazarul végezték a dolgukat. A hetvenedikben azonban megtört a jég: az NB I-es alakulatból visszajátszó, a spanyol Barcelona utánpótlásában is megforduló Tajti szabadrúgásból volt eredményes (1-0).

A folytatásban mindent megtettek a bakonyiak az egyenlítésért, ám az elmaradt (végeredmény: 1-0). A Veszprém így négy fordulót követően elszenvedte első vereségét a bajnokságban.

Gulyás Gergő és társai pénteken a megyei rivális Balatonalmádi otthonába utaznak majd kupamérkőzésre.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 4. forduló:
ZTE FC II.–Practical VLS 1-0 (0-0)
Zalaegerszeg, ZTE Aréna. Vezette: Hernádi (Perák, Bizderi).
ZTE II.: Köcse – Sebestyén, Jóna, Németh E., Dóczi, Tajti (Szántó, 71.), Szökrönyös (Csóka, 55.), Németh D., Huszti, Beke (Papp, 81.), Borukov (Fehér, 55.).
Vezetőedző: Bozsik József.
Practical VLS: Héninger – Gulyás, Kovács D., Somogyi, Zachán, Takács (Baldauf, 64.), Vass (Keresztes, 75.), Gálfi (Kotroczó, 46. (Rédling, 78.)), Krebsz, Nagy R., Major.
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gólszerző: Tajti (70.)