2021.09.02. Mérkőzés
A házigazda Practical VLS 2-0-ra nyert a sereghajtó Gárdony ellen a labdarúgó NB III szerdai fordulójában.
Ötödik mérkőzés, negyedik győzelem

Szokatlan időpontban, szerdán késő délután hazai bajnoki mérkőzésre készült a Practical VLS. A Pető Tamás vezette, második helyen álló bakonyiak a sereghajtó Gárdony csapatával mérték össze az erejüket.

A találkozó első percétől kezdve támadólag lépett fel a Veszprém. Több komoly lehetőség is adódott a vendéglátó előtt a gólszerzősre, ám a befejezések rendre pontatlanok voltak. Labdabirtoklás tekintetében szintén a Pető-csapat emelkedett ki, amelynek a védelme is kiemelkedően teljesített. Negyvenöt perc játék után mégis 0-0 állt az eredményjelzőn.

A fordulást követően viszont a Veszprém hamar megtörte a csendet: Keresztes a negyvennyolcadikban könnyedén értékesítette az adódó helyzetet (1-0). A vendégek hiába próbálkoztak, a VLS továbbra is nagy fölényben volt. Ezt bizonyítja, hogy a hetvenharmadikban Majornak is sikerült gólt szereznie, amellyel egyúttal el is dőlt a találkozó sorsa (végeredmény: 2-0),

A Practical így öt fordulót követően egy vereség mellett négy győzelmet hagyott a háta mögött, amellyel továbbra is második az NB III nyugati csoportjának mezőnyében. A veszprémiek eddig mindössze két gólt kaptak a kiírásban; a húszcsapatos mezőnyben ilyen mutatóval rajtuk kívül senki sem büszkélkedhet.

A VLS szombaton a listavezető Mosonmagyaróvár otthonában fog pályára lépni: komoly izgalmakat ígér az összecsapás.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 5. forduló:
Practical VLS–Gárdony 2-0 (0-0)
Veszprém, Városi Stadion. Vezette: Farkas (Baghy, Molnár)
Practical VLS: Héninger – Dobsa, Gulyás, Major (Varga, 84.), Gálfi, Somogyi, Kovács, Nagy (Baldauf, 72.), Vass (Takács, 75.), Krebsz (Keresztes, 46.), Zachán.
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gárdony: Steer – Falusy, Emperger (Cziklin, 70.), Gere (Kiss, 66.), Wágner, Tajti, Tóth, Koronczi, Balogh (Király, 46.), Mód (Kökény, 75.), Szabó.
Vezetőedző: Helm András
Gólszerző: Keresztes (48.), Major (73.)

A találkozót követően a veszprémiek vezetőedző, Pető Tamás lapunknak azt nyilatkozta, megérdemelt győzelmet aratott alakulata, elégedett a látottakkal. Hozzátette, dolgozni fognak azon, hogy a befejezések tekintetében kevesebb hiba adódjon.