2021.09.04. Mérkőzés
A második helyen álló Veszprém egy ponttal távozott az éllovas Mosonmagyaróvár otthonából az NB III Nyugati csoport szombati derbijén.
Gól nélküli döntetlen a forduló rangadóján

Rangadóra készült városunk labdarúgócsapata a harmadosztály nyugati csoportjában. A négy győzelemmel és egy vereséggel második helyen álló VLS az ugyancsak tizenkét pontos, ám jobb gólkülönbségének köszönhetően az első pozíciót elfoglaló Mosonmagyaróvárhoz látogatott szombat délután.

A találkozón elsősorban a küzdelem dominált, gólt nem, csak két-két sárga lapot láthattak a kilátogatók az első játékrészben.

A szünet után sem változott a játék képe: a felek csak helyzetekig jutottak, a hálók érintetlenek maradtak. A második felvonásban újabb öt sárga lapot osztott ki Molnár játékvezető, sőt, a 90. percben a piros is villant – Zachán mehetett elsőként zuhanyozni.

A gól nélküli döntetlennek köszönhetően mindkét csapat megőrizte helyét a tabellán. Azonban, ha a BVSC vasárnap nyerni tud Sopronban, az élre ugorhat.

Ami a folytatást illeti, Pető Tamás legénysége jövő vasárnap a Gyirmót FC Győr II. csapatát fogadja.

Labdarúgó NB III Nyugati csoport, 6. forduló:
Credobus Mosonmagyaróvár–Practical VLS 0-0
Mosonmagyaróvár, vezette: Molnár (Ország, Imrő)
Mosonmagyaróvár: Heinrich – Debreceni, Jasarevic, Tóth M. (Tóth L., 58.), Boros (Popov, 78.), Szegő (Nagy Z., 58.), Horváth K. (Nagy K., 58.), Illés, Czingráber, Deák, Végh (D’Urso, 52.). Vezetőedző: Varga László
Veszprém: Héninger – Dobsa, Gulyás, Kovács D., Zachán Major (Keresztes, 70., Varga M. 90.), Vass, Somogyi, Gálfi, Krebsz (Takács, 46.), Baldauf (Nagy R., 61.). Vezetőedző: Pető Tamás
Piros lap: Zachán (90.)