2021.10.04. Mérkőzés
A Practical VLS 1-0-ra alulmaradt az SC Sopron vendékent a labdarúgó NB III vasárnapi játéknapján.
VLS-vereség Sopronban

A labdarúgó NB III nyugati csoportjában jeleskedő, Pető Tamás vezette Practical VLS idegenbeli összecsapásra készült vasárnap délután. A bajnokság tízedik fordulójában a bakonyiak Sopronba látogattak, ahol az elmúlt kiírás őszi szezonjában 4-1-es vereséget szenvedtek. Tavasszal Veszprémben ikszeltek a felek (1-1), így jócskán volt mit törleszteniük Somogyiéknak.

Az első felvonásban keményen egymásnak feszültek a riválisok, ám a védelem mindkét oldalon jól muzsikált, így negyvenöt perc leforgása alatt nem esett találat az összecsapáson (félidei részeredmény: 0-0).

A fordulást követően sem változott a játék képe: egyenlő erők küzdelmével szembesülhetett a közönség. A hetvenegyedikben jártunk, amikor a házigazda soraiban szereplő Kustornak sikerült bevenni a veszprémi kaput (1-0).

A vendégek ezt követően hiába küzdöttek lelkiismeretesen egészen a lefújásig, ahogy egalizálniuk, úgy fordítaniuk sem sikerült (végeredmény: 1-0).

A Practical VLS az idei kiírásban második alkalommal maradt alul. Gulyás Gergő és társai jövő vasárnap 15 órakor a megyei rivális Pápa gárdáját látják vendégül a Városi Stadionban.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 10. forduló:
SC Sopron–Practical VLS 1-0 (0-0)
Sopron, Városi Stadion. Vezette: Takács (Ország, Nagy).
Sopron: Horváth – Koronczai, Harangozó, Tóth (Jakab, 82.), Sipos, Kustor, Gere, Holzmann (Bokán, 90.), Csomós, Krizsonits (Füleki, 87.), Pető.
Vezetőedző: Mátyus János.
Veszprém: Héninger – Dobsa, Gulyás (Keresztes, 63.), Takács (Baldauf, 75.), Major, Gálfi, Kovács, Nagy, Vass, Krebsz (Rédling, 75.), Zachán.
Vezetőedző: Pető Tamás
Gólszerzők: Kustor (71.)