2021.10.16. Mérkőzés
A Practical VLS 2-1-re nyert a jó erőt képviselő Tatabánya otthonában a labdarúgó NB III szombati játéknapján.
Továbbra is dobogón a VLS!

Nehéz feladat várt a veszprémi labdarúgócsapatra a harmadosztályú bajnokság tizenkettedik körében. Szombaton ugyanis Pető Tamás együttese a dobogóért küzdő Tatabánya otthonába látogatott.

A vendégek jól kezdték az összecsapást, irányították a játékot. A mezőnyfölénynek az eredménye is megszületett, hiszen Gálfi révén egygólos előnnyel vonulhatott pihenőre a Veszprém (félidei részeredmény: 0-1).

A fordulást követően Kovács jóvoltából az egyenlítő sem maradt el (63. perc: 1-1). A bakonyiaknak azonban erre is volt válaszuk. Négy perccel később Major volt eredményes, aki egyúttal a találkozó sorsát is eldöntötte (végeredmény: 1-2).

Újabb győzelmével a VLS sikeresen megőrizte dobogós helyezését. A veszprémiek jövő szerdán 13 órakor a megyei nagy rivális Balatonfüred gárdáját fogadják.

Labdarúgó NB III Nyugati csoport, 12. forduló:
Tatabányai SC–Practical VLS 1-2 (0-1)
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion. Vezette: Horváth (Ring, Nagy)
TSC: Kunsági – Árvai, Kovács, Krupánszki (Hajas, 75.), Gyürki (Kocsis, 60.), Soltész, Letenyei, Klausz, Székely, Módi, Gyüre (Farkas, 75.)
Vezetőedző: Bekő Balázs.
VLS: Héninger – Dobsa, Gulyás, Takács (Vass, 46.), Major (Krebsz, 75.), Gálfi, Somogyi, Kovács, Varga (Baldauf, 57.), Nagy (Keresztes, 68.), Zachán.
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gólszerzők: Kovács (63.), ill Gálfi (29.), Major (67.)