2021.11.04. Mérkőzés
A házigazda Practical VLS 2-0-ra felülmúlta közvetlen riválisát, a győri ETO Akadémiát a labdarúgó NB III halasztott, szerdai mérkőzésén. Pető Tamás csapata így hétvégén pontszámban akár beérheti a listavezetőt is.
Fontos győzelmet aratott a VLS!

Rangadónak adott otthont a Városi Stadion szerdán délután. A Practical VLS ugyanis a labdarúgó NB III kilencedik fordulójából elhalasztott mérkőzését pótolta be a közvetlen rivális, a negyedik helyen álló győri ETO Akadémia ellen.

Pazarul kezdett a házigazda: Baldauf révén már a tizennegyedikben vezetést szereztek a bakonyiak, akik a szünetet jelző sípszóig megőrizték előnyüket (félidei részeredmény: 1-0).

A VLS a második felvonásban is fölényben futballozott. Nem is kellett sokat várni az újabb hazai találatra: Major az ötvenkettedikben bevágta a másodikat. A folyatásban ügyesen tartották a labdát a veszprémiek, akik így végül kapott gól nélkül hozták le a rangadót amellett, hogy sikerrel megőrizték hazai veretlenségüket (végeredmény: 2-0).

A Practical fontos három pontra tett szert, ugyanis így sikerült hét pontra leszakítania magáról a negyedik helyen álló ETO Akadémiát. A VLS vasárnap annak a reményében utazik a listavezető, a fővárosi BVSC otthonába, hogy pontszámban utolérje azt.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 9. fordulóból halasztott mérkőzés:
Practical VLS – ETO Akadémia 2-0 (1-0)
Veszprém, Városi Stadion. Vezette: Kubicsek (Kiss, Jakab).
VLS: Héninger – Dobsa Gulyás, Keresztes (Major, 46.), Somogyi, Kovács, Baldauf (Varga, 67.), Rédling, Vass (Nagy, 67.), Krebsz (Gálfi, 57.), Zachán.
Vezetőedző: Pető Tamás.
ETO: Ruisz – Vidnyánszky, Pereira, Katona (Sipőcz, 46.), Farkas (Hanzli, 80.), Kanalos (Erdei, 46.), Szamos (Szabados, 80.), Múcska, Tamás (Vadász, 67.), Tuboly, Szabó.
Vezetőedző: Király József.
Gólszerzők: Baldauf (14.), Major (52.)