2021.11.07. Mérkőzés
A VLS 1-0-s vereséget szenvedett a listavezető, fővárosi BVSC otthonában a labdarúgó NB III nyugati csoportjának vasárnapi rangadóján. Úgy tűnt, gól nélküli döntetlen lesz a vége, ám a blokkolni igyekvő Gulyás Gergőről a kapuba csapódott a labda az utolsó előtti percben.
Öngóllal vesztette el a rangadót a Veszprém

Veszprém labdarúgócsapata vasárnap délután annak a reményében lépett a fővárosi BVSC Stadion gyepszőnyegére, hogy esetleges győzelmével pontok tekintetében beéri a házigazda listavezetőt.

Keményen egymásnak estek a felek már az első felvonásban. A védelem ugyanakkor mindkét oldalon jól működött; a kapusoknak amikor tennivalójuk akadt, akkor azt hiba nélkül teljesítették (félidő: 0-0).

A második játékrészben hasonlóan izgalmas játék folyt. A felek megfontoltan futballoztak. Úgy tűnt, gól nélküli egál lesz a vége, ám egyetlen perccel a lefújást megelőzően egy hazai játékos sikerrel elfutott a jobb oldalon.

Előbbi az alapvonaltól néhány méterre lapos beadásra szánta el magát. A blokkolni igyekvő, becsúszva érkező Gulyás Gergőről védhetetlenül zúdult a labda a kapuba (89. perc: 1-0).

A maradék másodpercekben sem adta fel a Veszprém: a vendégek előtt adódott még lehetőség, de ahogy az azt megelőző szituációkban, ezúttal sem sikerült gólt szerezniük (végeredmény: 1-0).

A VLS szombaton 13 órakor a Nagykanizsa alakulatát látja vendégül a Városi Stadionban.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 16. forduló:
BVSC Zugló–Practical VLS 1-0 (0-0)
Budapest, BVSC Stadion. Vezette: Katona (Marozsi, Szabó D.).
BVSC: Kovács B. – Májer (Komódi, 65.), Szalánszki, Kokenszky, Szilágyi, Erdélyi (Filipovics, 77.), Simon (Pintér, 57.), Géringer, Ladányi, Takács, Fisli (Flőröch, 46.).
VLS: Héninger – Dobsa, Gulyás, Major, Gálfi, Somogyi, Kovács D., Baldauf, Nagy R (Nagy Á., 67.), Rédling (Krebsz, 14.) Vass (Keresztes, 57.).
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gólszerző: Gulyás G. (89. – öngól).