2021.11.21. Mérkőzés
A vendég Practical VLS 1-0-ra nyert a Fehérvár II. csapatának otthonában a labdarúgó NB III vasárnapi rangadóján.
Hiába a nagy nevek, a VLS újabb diadalt aratott

Komoly megmérettetés várt a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság tizennyolcadik körében a Practical VLS-re. Pető Tamás csapata ugyanis a Fehérvár II. alakulatának otthonába látogatott vasárnap.

A házigazda soraiban több nagynevű játékos is helyet kapott: ott volt a kezdőben a Puskás-díjas Zsóri Dániel, a közel ötvenszeres válogatott Elek Ákos, és a bosnyák nemzeti gárdában szereplő Hodzic Armin is.

Mindez nem riasztotta vissza a veszprémieket, akik méltó ellenfeleinek bizonyultak a fehérváriaknak. Az első felvonásban rendesen egymásnak feszültek a felek, ám találat egyik oldalon sem született (félidő: 0-0).

A fordulást követően ugyanakkor megtört a gólcsend: az ötvenhetedik percben Gálfi révén a bakonyiak megszerezték a vezetést. Amelyet a vendégek sikerrel megőriztek egészen a lefújásig (végeredmény: 0-1).

A Practical VLS tizenharmadik diadalát aratta a kiírásban. A veszprémiek továbbra is magabiztosan őrzik dobogós helyezésüket; pontok tekintetében beérték a BVSC-t és a Mosonmagyaróvárt.

Férfi labarúgó NB III Nyugati csoport, 18. forduló:
Fehérvár II.–Practical VLS 0-1 (0-0)
Fehérvár, MOL Aréna. Vezette: Juhász (Imrő, Molnár)
Fehérvár II.: Varga – Tóth, Zsóri, (Dénes, 65.), Horváth (Kovács, 49.), Singh (Bozai, 75.), Berekali, Hodzic, Nyári, Fodor (Bihari, 65.), Papp, Elek.
Vezetőedző: Szalai Tamás.
Practical VLS: Héninger – Schőnig, Major (Keresztes, 81.), Somogyi, Kovács, Baldauf (Babos, 81.), Nagy (Takács, 74.), Vass, Krebsz, Zachán.
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gólszerző: Gálfi (57.)