2023.04.09. Mérkőzés
A házigazda Practical VLS 1-0-ra nyert az ETO Akadémia ellen a labdarúgó NB III nyugati csoportjának húsvétvasárnapi fordulójában.
Harmincadik mérkőzés, huszonegyedik győzelem

Sportolók és újságírók számára minden nap munkanap: a labdarúgó NB III bajnoki címéért küzdő Practical VLS húsvétvasárnap fogadta a középmezőnyben helyezkedő győri ETO Akadémiát.

A veszprémiek már az első felvonásban is támadószellemben, fölényben futballoztak, ám nem sikerült bevenniük a vendégeik kapuját (félidei részeredmény: 0-0).

A fordulást követően azonban „megtört a jég”: Major Norbert a hatvannegyedikben eredményesen tüzelt, amellyel egyúttal a mérkőzés sorsát is eldöntötte (végeredmény: 1-0).

Pető Tamás második helyen álló csapata immár huszonnegyedik diadalát aratta a bajnokságban. A VLS április 12-én (16.00) a Teskánd gárdáját fogadja Ajkán.

Labdarúgó NB III Nyugati csoport, 30. forduló:
Practical VLS – ETO Akadémia 1-0 (0-0)
Ajka, Városi Stadion. Vezette: Muhari (Kovács II., Deme)
Practical VLS: Héninger – Balogh, Dobsa, Zachán, Molnár B. (Major, 60.), Somogyi, Bartusz (Balázs, 60.), Baldauf, Tóth L. (Iszlai, 76.), Horváth H., Krebsz (Gálfi, 76.)
Vezetőedző: Pető Tamás
ETO Akadémia: Kiss Á. – Csáki, Balogh (Bánáti, 70.), Moharos, Németh (Óvári, 76.), Keresztes, Mitring, Tamás, Szabó T., Kiss B., Ignácz (Selyem, 70.)
Vezetőedző: Nicsenko Igor.
Gólszerző: Major N. (64.)