2024.04.21. Mérkőzés
A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük.
Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém

Az elmúlt körökben kisebb hullámvölgybe keveredett a Practical VSC, amely a Gyirmóttal 0-0-s döntetlent játszott, a Puskás Akadémia és a Bicske ellen pedig vereséget szenvedett.

Pető Tamás második helyen álló együttese vasárnap annak a reményében látogatott a hatodik pozícióban helyezkedő Dorog otthonába, hogy véget vet kevésbé eredményes szériájának.

A bakonyiak motiváltan, bátran futballoztak, amelynek idővel meg is lett az eredménye: Tömösvári jóvoltából megszerezte a vezetést a Practical, amely az előnyét a szünetre is megőrizte (félidő: 0-1).

A fordulást követően továbbra is a vendégek diktálták a tempót: nem sokkal később érkezett is az újabb találat. Ahogy az első felvonásban, ezúttal is Tömösvári tüzelt pontosan (62. perc: 0-2).

A címvédő győzelmét nem fenyegette már veszély a lefújásig (végeredmény: 0-2).

Pető Tamás csapata fontos győzelmet aratott és továbbra is harcban áll a bajnoki címért vívott küzdelemben a Tatabányával, amellyel éppen jövő vasárnap (17.00) találkozik a pápai Perutz Stadionban.

Férfi labdarúgó NB III Észak-nyugat, 25. forduló:
Dorogi FC – Practical VSC 0-2 (0-1)
Dorog, Buzánszky Jenő Stadion. Vezette: Derdák (Bertalan, Király)
Dorogi FC: Tulipán – Nagyházi (Ferkó, 61.), Forgó, Selmeci (Markos, 76.), Berkó, Hoszpodá (Boda, 76.), Harmath, Vígh (Bokán, 76.), Balla (Schaffer, 61.), Tomás.
Vezetőedző: Bekő Balázs.
Practical VSC: Kovács M. – Dobsa, Zachán, Kószás, Major (Bartusz, 58.), Volter, Tömösvári (Schőnig, 82.), Somogyi, Baldauf, Dömötör (Szabó K., 92.), Krebsz.
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gólszerző: Tömösvári (35., 62.)