2017.09.16. Mérkőzés
Bognár Bence büntetőjét gólra, csapata fővárosi vendégszereplését három pontra váltotta szombat délután az NB III hatodik fordulójában.
Értékes győzelmet aratott a VLS

Szombat délután a fővárosi Pénzügyőr SE csapatához látogatott a veszprémi labdarúgócsapat. Orbán Tamás tanítványai a találkozót megelőzően négy vereség mellett mindössze egy győzelmet tudtak felmutatni, így égető szükségük volt a pontokra.

A meccs korai szakaszában büntetőhöz jutott a sereghajtó VLS Veszprém. Bognár Bence vágta be a labdát Czuczi hálójába (12. perc: 0-1). A folytatásban megnyíltak a területek a mieink előtt, meg is voltak a veszprémi helyzetek, de ezúttal is hiányzott valaki az együttesből, aki gólra váltotta volna azokat.

Fordulás után is őrizte minimális előnyét a VLS, amelynek több lehetősége is lett volna előnye növelésére. A hazaiak sem tétlenkedtek, benne volt a gól a Pénzügyőr játékában. Nem sokkal a rendes játékidő vége előtt büntetőhöz is jutottak a hazaiak: Szűcs Lajos védte a labdát, s mentett értékes pontokat együttesének.

Labdarúgó NB III Nyugati csoport, 6. forduló:
Pénzügyőr SE–VLS Veszprém 0-1 (0-1)
Budapest, vezette: Sipos (Varga, Nyerges).
Pénzügyőr SE: Czuczi – Luczek, Bersztercei, Varga-Sebestyén (Majoros, 46.), Feil, Sztrunga, Orbán, Szigeti (Turi, 69.), Karvalics, Szekszárdi, Szabó (Despotic, 46.). Vezetőedző: Varga Balázs.
VLS Veszprém: Szűcs – Gulyás, Felber, Dobsa, Gunther – Kókány, Kocsis, Simon (Boromisza, 71.), Szabó (Irmes, 67.) – Bognár, Polareczki (Fridrich, 80.). Vezetőedző: Orbán Tamás.
Gólszerző: Bognár (12.).

Edzői értékelés

Orbán Tamás: – Olyan meccset kaptam, amilyenre számítottam. Többet birtokoltuk ellenfelünknél a labdát, s a büntetőből szerzett gólunkat követően a területek is megnyíltak előttünk. Sajnos ezúttal is kihagytuk az adódó lehetőségeinket. A második játékrészben ránk jött a Pénzügyőr, amely a szélen tudott zavart okozni. Ha nem is szép játékkal, de nagyon fontos győzelmet arattunk ma.