2021.04.30. Mérkőzés
A házigazda Practical VLS nagyszerű második félidőt produkálva 3-1-re múlta felül a Puskás Akadémia tartalékcsapatát a labdarúgó NB III hétközi fordulójában.
A Puskást is felülmúlta a VLS

Vérbeli rangadónak adott otthont szerdán a veszprémi Városi Stadion: a Practical VLS az élvonalban jeleskedő Puskás Akadémia tartalékcsapatát látta vendégül a labdarúgó NB III nyugati csoportjának harminckettedik fordulójában.

Hazai oldalról döcögősen vette kezdetét a találkozó: a vendég alakulat Gruber révén vezetést szerzett (29. perc: 0-1). A Practicalnak pedig a szünet előtt már nem sikerült egalizálni.

A második felvonásban fürgén rendezte sorait a VLS: feljavult a játék minősége, és a befejezések tekintetében sem akadt probléma. A rutinos Nagy Richárd előbb kiegyenlített, nem sokkal később pedig ismét betalált (86. perc: 2-1). Sőt, a ráadásban még Major is eredményes volt, így a VLS magabiztos, 3-1-es sikert aratott.

A Practical így már több mint egy éve őrzi hazai veretlenségét. A veszprémiek legközelebb vasárnap lépnek pázsitra, amikor is a megyei nagy rivális Balatonfüred otthonába látogatnak majd.

Férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport, 32. forduló:
Practical VLS–Puskás Akadémia II. 3-1 (0-1)
Veszprém, Városi Stadion, zárt kapuk mögött.
VLS: Deczki – Dobsa, Gulyás (Babos, 58.), Major, Pavlitzky (Schőnig, 37.), Somogyi, Bakó (Keresztes, 53.), Gunther, Nagy, Rédling, Vass.
Vezetőedző: Pető Tamás.
Puskás: Kiss – Nahirnij, Kocsis, Sipos (Lőrincz, 79.), Magasföldi, Bokros, Kocsis, Gruber, Mayer, Vizler (Nagy, 83.), Papp.
Vezetőedző: Nagy Ádám.
Gólszerzők: Nagy R. (76., 86.), Major (92.) ill. Gruber (29.).