2021.08.08. Mérkőzés
Az NB III-as Practical VLS 7-1-re nyert a megyei I. osztályban szereplő Jánossomorja otthonában szombaton a labdarúgó Magyar Kupa első fordulójában.
VLS: könnyed továbbjutás a kupasorozatban

A múlt heti, nagyszerű bajnoki rajtot követően szombaton a kupasorozatban készült bizonyítani városunk harmadosztályban szereplő labdarúgócsapata. A Pető Tamás vezette Practical VLS az első körben a Győr-Moson-Sopron megye I. osztályában szereplő Jánossomorja otthonába látogatott.

A veszprémiek már az első játékrészben pontot tettek a mondat végére, hiszen négyszer is eredményesek voltak, míg a házigazdának komolyabb helyzetet sem sikerült kialakítani. Baldauf mellett Takács talált be, majd Keresztes duplázott (félidei állás: 0-4).

A fordulást követően Keresztes immár harmadik gólját jegyezte, őt követte a sorban Bakó (78. perc: 0-6). Tóth révén sikerült szépíteni a vendéglátónak, de a VLS-nek Rédling jóvoltából erre is volt válasza (végeredmény: 1-7).

Pető Tamás csapata könnyedén harcolta ki a továbbjutást. A bakonyiak legközelebb szerdán lépnek pályára, amikor is Bicskére látogatnak majd Vass Szilárdék bajnoki mérkőzésre.

Labdarúgó Magyar Kupa, 1. forduló:
Jánossomorja (megye I) – Practical VLS (NB III) 1-7 (0-4)
Jánossomorja, Sportpálya. Vezette: Takács (Rózsa, Domján)
JSE: Hegedüs (Tüske, 76.) – Németh, Kovács (Holhós, 42.), Soós, Tóth, Lőrincz, Kecskeméti, Farkas, Schwarz, Varga, Strasser.
Vezetőedző: Cseri Gergely.
VLS: Bonnyai – Nagy, Schőnig, Kotroczó (Bakó, 46.), Takács, Keresztes, Gunther (Rédling, 60.), Varga, Baldauf, Krebsz (Burdi, 72.) Babos.
Vezetőedző: Pető Tamás.
Gólszerzők: Tóth (81.) ill. Baldauf (8.), Takács (24.), Keresztes (37., 45., 73.), Bakó (78.), Rédling (84.)