2023.11.28. Mérkőzés
A címvédő Practical VSC remek teljesítménnyel zárta a labdarúgó NB III őszi szezonját, miután vasárnap délután 3-1-re nyert a Haladás vendégeként. Pető Tamás csapata a Tatabánya mögött két ponttal lemaradva a tabella második pozíciójából várhatja a bajnokság tavaszi küzdelmeit.
Második helyen telel a Practical VSC

A veszprémi labdarúgócsapat idei tizenegyedik győzelme reményében látogatott Szombathelyre. A vasárnap délutáni mérkőzésen a téli időjárással is meg kellett küzdeniük a bakonyiaknak: a naptári év utolsó összecsapásán nulla fokhoz közelített a hőmérséklet.

A kezdést követően kiegyenlítetten futballoztak a felek, mindkét oldalon több lehetőség is adódott, ám az első találatig egészen a harmincnyolcadik percig várnunk kellett: Major került helyzetbe, aki magabiztosan tüzelt (0-1).

Úgy tűnt, előnnyel vonulhatnak pihenőre a vendégek, de Ferencz még a szünet előtt sikerrel egalizált (félidei részeredmény: 1-1).

A fordulás után újult erővel lépett pályára a Veszprém, amely Major újabb gólja után ismét előnybe került (56. perc: 1-2).

Őt követte a sorban Kun, aki egyúttal a mérkőzés sorsát is eldöntötte (végeredmény: 1-3).

A címvédő Practical a listavezető Tatabánya mögött két ponttal lemaradva a tabella második pozíciójából várhatja a sorozat tavaszi küzdelmeit.

A bajnokság jövő márciusban folytadódik, a veszprémiek első ellenfele a vendég ETO Akadémia lesz.

Férfi labdarúgó NB III Észak-nyugat, 17. forduló:
Szombathelyi MÁV Haladás – Practical VSC 1-3 (1-1)
Szombathely, Haladás VSE Sporttelep. Vezette: Takács Á. (Bertalan, Cseresznyák)
Haladás: Pataki – Szenczó, Szabó M. (Tóth M., 57.), Horváth M., Árvay (Hende, 65.), Czuczi (Vigh, 65.), Buzás, Kovács B., Németh M., Pap, Ferencz (44.)
Vezetőedző: Szenczi Imre
Practical VSC: Kovács M. – Zachán, Kószás, Major (Petres, 92.), Tömösvári (Kun, 63.), Somogyi, Bartusz (Szabó K., 86.), Volter (Kovács M., 63.), Baldauf, Dömötör, Krebsz
Vezetőedző: Pető Tamás
Gólszerzők: Ferencz (44.), ill. Major (38., 56.), Kun (74.)